Fővárosi Nagycirkusz – A sztyeppe illata

A Fővárosi Nagycirkusz vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzolt el minket.
Türkmén, üzbég, mongol, magyar és ukrán artistaművészek elevenítik fel kulturális gyökereiket a cirkuszművészet segítségével.

Biológia verseny

2023.04.21-én Csarodán került sor a Föld Napja 2023 rendezvénysorozat megyei döntőjére, ahol az Ópályi Jókai Mór Általános Iskola csapata (47 nevezett iskola közül) 10. helyezést ért el.

A csapat tagjai:
Jónás Melani
Kiss Amanda
Matyi István Gyula

Felkészítő pedagógus Alvári Krisztina. Gratulálunk a gyerekeknek és a felkészítő nevelőnek .

Közös lángos sütés

A lányok rendszeresen aktívan és sikeresen szerepelnek különböző iskolai rendezvényeken, éppen ezért egy kis jutalom csapatépítés is belefér a hétköznapokba.

Húsvéti buli 2023

Az 1B és az 5A testvérosztályok kézműveskedéssel és nyuszitánccal várták a húsvétot!

Milliólépés az iskoládért

Az Ópályi Jókai Mór Általános Iskola is csatlakozott a Millió lépés az iskoládért kezdeményezéshez. Tettük ezt az egészségünk érdekében, példamutatásként és a lehetőségért, hogy 1.000.000 forintot nyerjen az iskola, melyet sportszerekre költhet. Június 11-ig meg sem állunk, mert nekünk is van esélyünk!

Digitális témahét

Digitális témahét keretében a felsős évfolyamok Szófelhővel, LEGO robot építéssel és bemutató készítéssel mérték össze tudásukat.
Gratulálunk mindenkinek, nagyon ügyesen dolgoztak!

Szépen olvasó verseny 202

2023. március 24-én hangos olvasási versenyt rendeztünk a 3-4. évfolyamosoknak. Az osztályból 3-3 legszebb olvasó tanuló részvételével.

Helyezettek:
I. Bálint Ferenc Kevin – 3.b
II. Volenszki Richárd – 4.a
III. Beri Benjamin – 3.a
III. Molnár Attila – 3.b
Különdíj: Tóth Angyalka Napsugár – 4.b